top of page

ABOUT

Ohvale Romania
Ohvale Romania

History

Conceptul OHVALE a luat nastere in Italia, in anul 2012, si a fost ideeaa lui Valerio Da Lio, expert în industrie, cu o experiență de peste treizeci de ani în lumea motocicletelor, care a făcut echipă cu ingineri foarte cunoscuți în industria motocicletelor pentru abilitățile lor extraordinare și vaste cunostinte tehnice. Impreuna au creat un proiect unic si fara concurenta în domeniul motocicletelor.

Motocicletele Ohvale au un ADN 100% sportiv, care dezlănțuie emoții, te face să visezi și te fac să te simți ca un adevarat pilot.

Mission

Motocicletele OHVALE oferă distracția unei motociclete adevarate, se piloteaza cu ușurință, sunt agile si iti ofera toate atuurile unui antrenament la circuit. Această motocicleta, cu o ergonomie accesibilă, ușoară și jucăușă, permite deplasarea extremă, ca o motocicleta de curse reală, reducând drastic costurile și toate inconvenientele asociate pilotajului pe pistă.

Ohvale Romania

Racing

Activitatea sportivă în campionatele OHVALE CIV FMI și CNV MOTOASI au fost cea mai bună confirmare a faptului că acest vehicul este capabil să ofere senzația și plăcerea de a pilota complet comparabil cu cele ale unei motociclete reale.

FIM MiniGP World Series începe în 2021, si a fost conceput pentru a unifica și standardiza competițiile MiniGP din întreaga lume sub aceeași umbrelă.

Acesta este cea mai noua cale catre drumul către MotoGP ™. Seria își propune să creeze o platformă egală pentru tinerii piloți din întreaga lume și să le sporească abilitățile și oportunitățile.

Toți piloții vor concura pe mașinile Ohvale GP-0 160cc, motocicleta oficială și unică a proiectului FIM MiniGP World Series.

rppvpw1422400797.png
Ohvale Romania
Ohvale Romania

#StartEarly

Motocicletele Ohvale GP, sunt disponibile în 5 versiuni diferite iar datorită caracteristicilor acestora de șasiu, ergonomiei și ușurinței de a  fi pilotate, sunt potrivite pentru cei mai tineri sau mai puțin experimentați viitori motociclisti, pentru femeile pasionate de sportul cu doua roti, dar mai ales pentru antrenamentul pe pistă a motocicliștilor experți.

bottom of page